Преработка и възстановяване на сайтове в София

Много често ни се налага да модифицираме съществуващия сайт, да го надграждаме или да поправим проблеми във функционалността. В повечето случаи това се дължи на факта, че системата за управление на сайта не се актуализира от никого и става уязвима. Атакуващите могат да се възползват от това и да поставят зловреден код на сайта Ви за лична изгода. Също така често чуваме, че клиентът не може да намери общ език с разработчика, в резултат на което е необходим нов изпълнител.

Какво е необходимо за възстановяване на сайт

Ние сме готови да ви помогнем при редактирането, подобряването, коригирането на грешки и актуализирането на информацията, ако сайтът Ви е изграден на следните системи: WordPress, Opencart, OsCommerce, Prestashop. Разработваме и предлагаме уебсайтове и магазини, използващи главно посочените по-горе CMS системи, което ще реши проблема Ви във възможно най-кратки срокове.

Почистване на сайтове от вируси

Един от най-често срещаните проблеми напоследък е инфектирането на сайт със зловреден код. В повечето случаи това се случва със сайта Ви в резултат на уязвимостта на системата за управление (CMS), която нападателите постоянно търсят.

Интересувате се от услугата ни "Преработка и възстановяване на сайтове"?


Средно цената за премахване на вирусите е от 5о лева, но всичко зависи от мащаба на бедствието. Понякога е достатъчно да възстановите резервния сайт, в най-лошите случаи трябва да почистите ръчно всеки файл в хостинг акаунта.

Ако подозирате, че нещо не е наред с уебсайта Ви, съветваме Ви незабавно да се свържете с експерти, защото нападателите могат да откраднат лични данни на потребителите ви или поверителна информация – и това е наказуемо от закона! Търсачките ще добавят сайта Ви в „черния списък“ и ще изчезнат от търсенето или ще бъдат показани с червен знак „този сайт е опасен за вашия компютър“ – и това е фатално за популяризирането на търсачките и репутацията на сайта като цяло.

 

Преработка и възстановяване на сайтове
Оцени!

Вашият коментар

Затвори