Онлайн магазин на OpenCart

Онлайн магазин на OpenCart е професионален, гъвкав уеб сайт, който има огромен брой предимства.
Това е онлайн платформа за търговия, на която се създават хиляди онлайн магазини и работят успешно.
Този безплатен софтуер има почти неограничени възможности за повишаване на функционалността, лесен за използване дори от незапознат с администрирането на уеб ресурси потребител и има голяма база от фенове и разработчици по целия свят.Избирайки платформа за онлайн магазин, не трябва да се притесняваме от думата „безплатна“.Това не означава, че даден CMS (система за управление на съдържанието) е по-лош или отстъпва на платените или т.н. custom решения.
Дори напротив!
С помощта на правилно подбрани модули, коректна настройка и промени в структурата,  не отстъпва дори на много платени решения, както може да се уверите чрез бързо търсене в Google.
OpenCart е изграден на принципа MVC. Това означава, че данните за приложението, потребителският интерфейс и логиката на управлението са представени под формата на три компонента, които могат да бъдат модифицирани отделно един от друг. Този подход ви позволява да персонализирате системата, както желае потребителят.

Чудесен избор за започване на бизнес.

Това е чудесен начин да започнете вашия интернет бизнес. Платформата има много необходими и полезни функции, които ви позволяват да използвате гъвкавите настройки на магазина, като го персонализирате за всякакви нужди.

По този начин всеки, който търси начин да създаде онлайн магазин с минимална инвестиция на средства и усилия за развитие и в същото време да получи максимални резултати, може да се поинтересува и да разбере какво представлява OpenCart и как да го използва в работата си.

ПЛАТФОРМА: Opencart

Цена: 330

Характеристики

Отворен за редакция код
SEO оптимизация
Интуитивен админ панел
Добавяне на валути
Информационни страници
Лесна и бърза промяна на дизайна


Онлайн магазин на OpenCart
4.5 (90%) 6 votes

Вашият коментар

Затвори